OFERTA NA 2021/22 rok
W tej cenie oferujemy Państwu:
- Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej kolorystyce
- Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
- Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
- Owoce
- Kawa z ekspresu ciśnieniowego
- Napoje Pepsi w szklanych butelkach, Tymbark, soki 100% , woda gazowana i niegazowana – bez ograniczeń
- Upominki dla gości – paczki z ciastem
- Kompletna zastawa stołowa
- Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska
Powitanie chlebem i solą.
Przystawka:
Łosoś marynowany z kaparami i sosem chrzanowym
Obiad:
Consomme z pierożkami mięsnymi
Rolada wieprzowa nadziewana
Kotlet de volaille z nadzieniem maślano – serowym
Zrazik wołowy z boczkiem i ogórkiem
Rolada z indyka z warzywami
Złota kula drobiowa nadziewana serem i pieczarką
Miruna w panierce panko
Łosoś marynowany z kaparami i sosem chrzanowym
Consomme z pierożkami mięsnymi
Rolada wieprzowa nadziewana
Kotlet de volaille z nadzieniem maślano – serowym
Zrazik wołowy z boczkiem i ogórkiem
Rolada z indyka z warzywami
Złota kula drobiowa nadziewana serem i pieczarką
Miruna w panierce panko
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem, Talarki smażone
Bukiet surówek: czerwona kapusta z porem, marchewka z sokiem pomarańczowym, ćwikła, mizeria lub młoda kapusta zasmażana (sezonowo)
Ziemniaki z koperkiem, Talarki smażone
Bukiet surówek: czerwona kapusta z porem, marchewka z sokiem pomarańczowym, ćwikła, mizeria lub młoda kapusta zasmażana (sezonowo)
Deser:
Kawa, herbata
Malinowa chmurka
Kawa, herbata
Malinowa chmurka
Zimna płyta:
Śledź po japońsku/śledź po cygańsku
Sałatka jarzynowa
Sałatka fusilli z kurczakiem grillowanym
Sałatka tortellini
Pasztet z kurkami smażonymi na maśle na chrupiącej brioszce
Tymbaliki drobiowe
Półmisek wędlin i wiejskich specjałów
Terrina z dorsza
Roladki z szynki nadziewane sałatką
Półmiski galantyny drobiowej
Pieczywo
Śledź po japońsku/śledź po cygańsku
Sałatka jarzynowa
Sałatka fusilli z kurczakiem grillowanym
Sałatka tortellini
Pasztet z kurkami smażonymi na maśle na chrupiącej brioszce
Tymbaliki drobiowe
Półmisek wędlin i wiejskich specjałów
Terrina z dorsza
Roladki z szynki nadziewane sałatką
Półmiski galantyny drobiowej
Pieczywo
I kolacja:
Kacze udko podane z antonówką i żurawiną, kapusta czerwona, ziemniaczki pieczone
Kacze udko podane z antonówką i żurawiną, kapusta czerwona, ziemniaczki pieczone
II kolacja:
Ragout z indyka z warzywami i prażonymi migdałami/col]
III kolacja:
Szynka wieprzowa w sosie borowikowym podana z kaszą bulgur z dodatkiem marchewki i groszku
Ragout z indyka z warzywami i prażonymi migdałami/col]
Szynka wieprzowa w sosie borowikowym podana z kaszą bulgur z dodatkiem marchewki i groszku
IV kolacja:
Zupa francuska
Zupa francuska