Cena:
Menu:
Author:
admin

OFERTA NA 2020 rok
W tej cenie oferujemy Państwu:

  • Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej kolorystyce
  • Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
  • Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
  • Owoce
  • Kawa z ekspresu ciśnieniowego
  • Napoje Pepsi w szklanych butelkach, Tymbark, soki 100% , woda gazowana i niegazowana – bez ograniczeń
  • Upominki dla gości – paczki z ciastem
  • Kompletna zastawa stołowa
  • Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska

Powitanie chlebem i solą.

Przystawka:
Łosoś marynowany z kaparami i sosem chrzanowym
Obiad:
Consomme z pierożkami mięsnymi
Rolada wieprzowa nadziewana
Kotlet de volaille z nadzieniem maślano – serowym
Zrazik wołowy z boczkiem i ogórkiem
Rolada z indyka z warzywami
Złota kula drobiowa nadziewana serem i pieczarką
Miruna w panierce panko
Dodatki:
Ziemniaki z koperkiem, Talarki smażone
Bukiet surówek: czerwona kapusta z porem, marchewka z sokiem pomarańczowym, ćwikła
Deser:
Kawa, herbata
Malinowa chmurka
Zimna płyta:
Śledź po japońsku/śledź po cygańsku
Sałatka jarzynowa
Sałatka fusilli z kurczakiem grillowanym
Sałatka tortellini
Pasztet z kurkami smażonymi na maśle na chrupiącej brioszce
Tymbaliki drobiowe
Półmisek wędlin i wiejskich specjałów
Terrina z dorsza
Roladki z szynki nadziewane sałatką
Półmiski galantyny drobiowej
Pieczywo
I kolacja:
Kacze udko podane z antonówką i żurawiną, kapusta czerwona, ziemniaczki pieczone
II kolacja:
Ragout z indyka z warzywami i prażonymi migdałami/col]
III kolacja:
Szynka wieprzowa w sosie borowikowym podana z kaszą bulgur z dodatkiem marchewki i groszku
IV kolacja:
Zupa francuska


Leave a Comment

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *