Cena:
170 zł od osoby
Menu:
Author:
admin

W tej cenie oferujemy Państwu:

  • Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej przez klienta kolorystyce
  • Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
  • Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
  • Owoce
  • Napoje, soki 100% , woda gazowana i niegazowana
  • Upominki dla gości – paczki z ciastem
  • Kompletna zastawa stołowa
  • Okazałe kompozycje żywych kwiatów na stoły
  • Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska
Przystawka
– Łosoś marynowany z kaparami i sosem chrzanowym
Obiad:– Zupa królewska z groszkiem ptysiowym
– Schab pieczony (bez nadzienia), schab pieczony ze śliwką
– Złota kula w panierce
– Udko nadziewane
– Rolada z indyka z warzywami
– Zawijaniec wieprzowy
Dodatki do obiadu: ziemniaki młode z koperkiem, marchewka z pomarańczą, kapusta czerwona, surówka z kapusty pekińskiej (pomidor, ogórek, rzodkiewka, szczypiorek)
Deser:
– Malinowa chmurka z bezą
– Kawa, herbata
Zimna płyta:
– Crepes z szynką parmeńską i suszonymi pomidorami,
– Rolada z polędwicy wieprzowej w cieście francuskim nadziewana serem camembert
– Sałatka fusilli z grillowanym kurczakiem
– Sałatka z makaronem ryżowym i ananasem
– Śledź po japońsku/śledź po cygańsku
– Pstrąg w galarecie
– Szynka po rusku/galantyna drobiowa
– Półmisek rozmaitości (płonący)
– Wędlina
– Pieczywo różne
I kolacja:
– Kacze udko podane z antonówką i żurawiną,
– Kapusta czerwona na ciepło, talary zapiekane
II kolacja:
– Ragout z indyka z warzywami i prażonymi migdałami
III kolacja:
– Szynka wieprzowa w sosie borowikowym podana z ryżem dzikim z dodatkiem marchewki i groszku,
IV kolacja:
– Krem z cukinii z paluszkami