Cena:
145 zł od osoby
Menu:
Author:
admin

W tej cenie oferujemy Państwu:

  • Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej przez klienta kolorystyce
  • Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
  • Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
  • Owoce
  • Napoje, soki 100% , woda gazowana i niegazowana
  • Upominki dla gości – paczki z ciastem
  • Kompletna zastawa stołowa
  • Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska

Powitanie chlebem i solą.

Obiad:
– Rosół z kury z makaronem
– Złota kula
– Pieczeń wieprzowa w ziołach
– Kotlet panierowany nadziewany szynką i papryką
– Schab pieczony nadziewany śliwką
– Chrupiące polędwiczki w panierce z curry
– Udko faszerowane
Dodatki:
– Ziemniaki z koperkiem
– Bukiet surówek: marchewka z sokiem pomarańczowym, biała kapusta,
buraczki zasmażane z papryką
Deser:
– Kawa, herbata
– Ciasto deserowe – pana cotta z frużeliną wiśniową
Zimna płyta:
– Półmisek wędlin i serów
– Półmisek rozmaitości – skrzydełka zawinięte w plaster boczku, swojskie mięsa pieczone
– Ryba po grecku
– Śledź po cygańsku
– Sałata jarzynowa
– Sałata drobiowa z curry
– Galantyna drobiowa z papryką
– Tymbaliki drobiowe
I kolacja:
– Zraz wołowy zawijany z ogórkiem, boczkiem i cebulą w sosie własnym podany z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty
II kolacja:
– Strogonow
III kolacja:
– Sakiewka ze schabu z pomidorem i mozarellą, talarki, mix sałat w sosie winegret
IV kolacja:
– Żur po staropolsku