Cena:
140 zł od osoby
Menu:
Author:
admin

W tej cenie oferujemy Państwu:

  • Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej przez klienta kolorystyce
  • Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
  • Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
  • Owoce
  • Napoje, soki 100% , woda gazowana i niegazowana
  • Upominki dla gości – paczki z ciastem
  • Kompletna zastawa stołowa
  • Okazałe kompozycje żywych kwiatów na stoły
  • Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska

Powitanie chlebem i solą.

Obiad:– Rosół z kury z makaronem
Mięsa na półmiskach:
– Zupa krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Mięsa na półmiskach:
– Złota kula
– Pieczeń wieprzowa w ziołach
– Kotlet panierowany nadziewany szynką i papryką
– Schab pieczony nadziewany szynką
– Chrupiące polędwiczki w panierce z curry
– Udko faszerowane
Dodatki:
– Ziemniaki z koperkiem
– Bukiet surówek: marchewka z sokiem pomarańczowym, biała kapusta,
– buraczki zasmażane z papryką
Deser:
– Kawa, herbata
– Ciasto deserowe – pana cotta z frużeliną wiśniową
Zimna płyta:
– Półmisek wędlin i serów
– Półmisek rozmaitości – skrzydełka zawinięte w plaster boczku, swojskie mięsa pieczone
– Ryba po grecku
– Śledź po cygańsku
– Sałata jarzynowa
– Sałata drobiowa z curry
– Galantyna drobiowa z papryką
– Tymbaliki drobiowe
I kolacja:
– Filet z indyka w białym sosie migdałowym podany z ryzem i surówką z selera
II kolacja:
– Strogonow
III kolacja:
– Sakiewka ze schabu z pomidorem i mozarellą, talarki, mix sałat w sosie winegret
IV kolacja:
– Żur po staropolsku w czarce chlebowej