Cena:
130 zł od osoby
Menu:
Author:
admin

W tej cenie oferujemy Państwu:

  • Dekoracje stołów i krzeseł w pokrowce i szarfy w wybranej przez klienta kolorystyce
  • Ciasto i ciasteczka – własny wypiek według tradycyjnych receptur
  • Trzypiętrowy tort – bogata oferta dekoracji oraz smaków
  • Owoce
  • Napoje, soki 100% , woda gazowana i niegazowana
  • Upominki dla gości – paczki z ciastem
  • Kompletna zastawa stołowa
  • Okazałe kompozycje żywych kwiatów na stoły
  • Obsługa kelnerska, kucharze oraz pomoc kucharska

Powitanie chlebem i solą.

Obiad:– Rosół z kury z makaronem
Mięsa na półmiskach:
– Rosół z kury z makaronem
Mięsa na półmiskach:
– Schab karkowy w miodzie
– Warkocz drobiowy z boczkiem
– Kotlet de volaille
– Kotlet schabowy panierowany z pieczarkami
– Udko faszerowane
Dodatki:
– Ziemniaki z koperkiem
– Bukiet surówek: czerwona kapusta z porem, marchewka z sokiem pomarańczowym,
– buraczki zasmażane z papryką
Deser:
– Kawa, herbata
– Ciasto deserowe
Zimna płyta:
– Śledź po cygańsku
– Sałatka jarzynowa
– Sałatka selerowa
– Tymbaliki drobiowe
– Półmisek wędlin i wiejskich specjałów
– Roladki z szynki nadziewane chrzanem
I kolacja:
– Golonka po bawarsku podana ze smażonymi talarkami i kapustą
II kolacja:
– Zupa gulaszowa Bogracz/flaki
III kolacja:
– Płonący szaszłyk z karkówki i drobiu
IV kolacja:
– Barszczyk czerwony z chrupiącym pasztecikiem